Νέα & Ειδήσεις

Σημαντικές ενημερώσεις από Bupa και Cigna

BUPA GLOBAL: BUPA GLOBAL VIRTUAL CARE

H Bupa Αγγλίας αρχικά και προσφάτως και η Bupa Δανίας παρέχουν στους Πελάτες την δυνατότητα Global Virtual Care με την οποία μπορούν να έχουν:

  • εικονικές συναντήσεις με ένα παγκόσμιο δίκτυο ιατρών
  • ιατρική καθοδήγηση και συμβουλές (όχι για επείγουσες περιπτώσεις)
  • εικονικά ραντεβού διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • επιλογές σε πολλαπλές γλώσσες
  • σημειώσεις ιατρών που αποστέλλονται απευθείας στο κινητό τους
  • ιατρικές συνταγές και παραπεμπτικά (υπόκειται σε τοπικούς κανονισμούς)

Οι Πελάτες Bupa Αγγλίας μπορούν να κατεβάσουν το Global Virtual Care App είτε από το App Store είτε από το Google Play και να εγγραφούν με τους κωδικούς Bupa Global MembersWorld.

Οι Πελάτες Bupa Δανίας μπορούν να καλέσουν στο +45 7023 0042 και να ζητήσουν μια εικονική συνάντηση και ένας ιατρός θα τους καλέσει εντός 24 ωρών στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα δώσουν.

CIGNA GLOBAL

Η CIGNA έδωσε παράταση της δυνατότητας που έχουν οι πελάτες της  με νοσοκομειακό πλάνο μόνο  να μπορούν να κάνουν το τεστ για τον COVID-19 πάντα εφόσον ισχύουν οι κάτωθι ιατρικώς επιβεβλημένες προϋποθέσεις οι οποίες έχουν ήδη αναφερθεί σε προηγούμενη ανάρτηση.

Θυμίζουμε ότι ακόμα και οι πελάτες που έχουν πλάνο με απαλλαγή και/ή συμμετοχή θα μπορούν, χρησιμοποιώντας το δίκτυο της CIGNA , να κάνουν το τεστ χωρίς να εφαρμόζεται η όποια απαλλαγή και/ή cost-share έχουν επιλέξει.

Αν χρειαστεί νοσηλεία, εφόσον γίνει σε νοσοκομείο του δικτύου της CIGNA, δεν θα εφαρμόζεται η επιλεχθείσα απαλλαγή και /ή συμμετοχή.

Η δυνατότητα αυτή παρατείνεται έως 31/7/2020

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας