Ομαδικά
NOW Health SimpleCare

Τα ομαδικά προγράμματα SimpleCare της NOW Health International προσφέρουν διεθνή ασφάλιση υγείας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Κατηγοριοποιούνται ως εξής:

🟦  SimpleCare Core: Κατάλληλο για αυτούς που ζητούν προστασία για σοβαρές ιατρικές παθήσεις και επείγοντα.

🟦  SimpleCare 100: Κατάλληλο για αυτούς που ζητούν προστασία για πολύ σημαντικά θέματα υγείας και βασική κάλυψη για εξωνοσοκομειακά έξοδα.

🟦  SimpleCare 250: Κατάλληλο για όσους ζητούν πιο εκτεταμένη νοσοκομειακή κάλυψη αλλά σε λογικά οικονομικά πλαίσια με μεγαλύτερα όρια στο εξωνοσοκομειακό και κάλυψη οδοντιατρικών.

Τα όρια για το SimpleCare Core είναι 800.000 €, για το SimpleCare 100 είναι 1.200.000 € και για το SimpleCare 250 επίσης 1.200.000 €.

Η υποψήφια εταιρεία επιλέγει το πλάνο που την ενδιαφέρει, την περιοχή κάλυψης (η default κάλυψη είναι η Ευρώπη με προαιρετική επιλογή να γίνει παγκόσμια χωρίς Η.Π.Α.), την απαλλαγή, μια από τις διαθέσιμες επιλογές  για τα εξωνοσοκομειακά που αφορούν την προσθήκη συμμετοχής (για τα πλάνα SimpleCare 100 & SimpleCare 250), άλλες προαιρετικές παροχές όπως ευεξία και εμβολιασμοί, μητρότητα κ.τ.λ. (για τα πλάνα SimpleCare 100 & SimpleCare 250) και τέλος επιλέγουν το είδος του underwriting.

Τύποι underwriting

✅  Full Medical Underwriting (FMU) δηλαδή πλήρης αξιολόγηση ιατρικού ιστορικού.

✅  Capped Cover δηλαδή οι αναλογιστές θα εξετάσουν αν μπορούν να δώσουν στα μέλη του ομαδικού περιορισμένη κάλυψη για μια δηλωμένη προυπάρχουσα πάθηση μετά το πέρας της περιόδου αναμονής. Απαιτούνται 5-19 άτομα.

✅  Medical History Disregarded (MHD) δηλαδή θα εξεταστεί αν η Now μπορεί να δώσει κάλυψη χωρίς να ζητήσει αναλυτικές πληροφορίες για το ιατρικό ιστορικό των μελών. Απαιτούνται 10+ άτομα.

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

δείτε περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας