Η Εταιρία

Η Corim Insurance Brokers Ltd είναι μεσιτική εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή Διεθνών Ασφαλίσεων Υγείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, κυρίως για ανθρώπους με υψηλά εισοδήματα και εταιρίες που απαιτούν διεθνή κάλυψη.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που διασφαλίζουν τις βέλτιστες υπηρεσίες υγείας για τους πελάτες μας προσφέροντας τους παράλληλα εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης. Ως εξειδικευμένη ασφαλιστικομεσιτική εταιρεία, έχουμε αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών το οποίο υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια της πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών τους.

Επιλέξαμε να επικεντρωθούμε σε έναν μικρό αριθμό παρόχων ασφάλισης υγείας που θεωρούμε κορυφαίους στο χώρο τους, επιτρέποντας μας την  ενδελεχή εξειδίκευση μας στα προϊόντα τους και μια εξαιρετική σχέση με τους παρόχους.

Η Corim είναι θυγατρική της Canellopoulos Adamantiadis Holdings S.A. ενός από τους παλαιότερους και πιο καλά εδραιωμένους ασφαλιστικούς οίκους στην Ελλάδα.

Η Corim ήταν εγγεγραμμένη στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 1986 από όπου λειτούργησε για 35 χρόνια. Μετά το Brexit, ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί η έδρα της στην Κύπρο, κάτι που παρουσίαζε ευκαιρίες για της ανάπτυξη της στην πολλά υποσχόμενη κυπριακή αγορά.

Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των διευθυντών, του προσωπικού και των συνεργατών μας συνέβαλαν σε περισσότερα από 25 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Δεσμευόμαστε να εξελισσόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωσή στην παροχή εξαιρετικών ασφαλιστικων προϊόντων υγείας και την καλύτερη εξυπηρέτηση ώστε να συμβάλλουμε σε μια καλύτερη και πιο άνετη ζωή για εσάς.

Η Corim, ελέγχεται από την Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών του Υπουργείου Οικονομικών της Κύπρου και λειτουργεί στην Ελλάδα υπό το δικαίωμα της Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών.

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

δείτε περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας