Ποιους καλύπτουμε;

Expatriates

Η Corim διαθέτει ευρεία γκάμα προγραμμάτων από τις εταιρίες Bupa Global, Cigna GlobalNOW Health που καλύπτουν τις ανάγκες σας. 

Εάν ζείτε ή πρόκειται να μετακομίσετε στο εξωτερικό για εργασία ή άλλο λόγο, ή χρειάζεται να μετακομίζετε συχνά απο χώρα σε χώρα, τότε είναι απαραίτητο να αναλογιστείτε την ανάγκη μιας ασφάλειας υγείας που θα σας καλύπτει, σε όποια χώρα βρίσκεσαι αλλά και στην πατρίδα σας ή ακόμα και στις διακοπές σας.

Αν μάλιστα έχετε οικογένεια που σας συνοδεύει ή σας επισκέπτεται συχνά, η ανάγκη για μια ασφαλιστική κάλυψη υγείας όλων των μελών είναι ακόμα μεγαλύτερη. Σας δίνει επιλογές νοσηλείας και σε άλλες χώρες, και καλύπτει έκτακτα συμβάντα όπου κι αν βρίσκεστε. Μέσα από ειδικά διαμορφωμένα ασφαλιστικά προγράμματα που προσφέρουμε για εκπατρισμένους, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο πλάνο για την δική σας περίπτωση και τις ιδιαίτερες ανάγκες της δική σας οικογένειας.

Και εάν χρειαστεί να κάνετε χρήση του ασφαλιστικού σας προγράμματος, θα σας υποστηρίξουμε βεβαίως σε κάθε βήμα.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε!

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

δείτε περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας