Ομαδικά BUPA

Τα ομαδικά συμβόλαια της Bupa είναι τα: essential, classic, gold, gold superior. Οποιοδήποτε από τα πλάνα και να επιλέξετε, μια σημαντική παροχή είναι ότι εκτός των άλλων, παρέχουν κάλυψη και στην Αμερική για επείγοντα περιστατικά για διάστημα 28 ημερών (η κάλυψη ξεκινά από την ημέρα που φθάνει ο πελάτης στην Αμερική).

Τα όρια για το essential είναι 750.000 €, για το classic 1.000.000 €, για το gold 1.500.000 € και για το gold superior είναι 7.500.000 (με μέγιστο τα 2.250.000 € ανά πάθηση)

Απευθύνεται σε:

Δίνεται η δυνατότητα συνέχισης του προγράμματος από ομαδική σε ατομική ασφάλιση με ισότιμο πρόγραμμα και με συνέχιση κάλυψης.

Επιπλέον, έχουν προστεθεί και τα ομαδικά προγράμματα:

Στο Business Select Health Plan δεν υπάρχει συμμετοχή (co-insurance 0%) ενώ τα πλάνα Business Premier Health Plan και Business Elite Health Plan έχουν προαιρετικό ποσοστό συμμετοχής 0% ή 15% ή 25% στο εξωνοσοκομειακό. Τα προγράμματα αυτά δεν απευθύνονται μόνο στην ανώτατη διοίκηση εταιριών αλλά είναι πιο οικονομικά συγκριτικά με τα παλαιότερα προϊόντα ομαδικών συμβολαίων της BUPA και μπορούν να προταθούν και σε άνω του μεσαίου βεληνεκούς στελέχη μιας εταιρίας ως κίνητρο αυξημένης απόδοσης.

inspiring trust; through corim’s vast experience
or contact us at
sign-up for our newsletter

you will receive our news bulletin with information about your products of interest

 

δείτε περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας