Νέα & Ειδήσεις

Η παρουσία της Corim στην ετήσια έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων

Στις αρχές Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Βρετανικό Συμβούλιο η καθιερωμένη ετήσια παρουσίαση Βρετανικών Πανεπιστημίων στην Αθήνα. Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν η Μεσιτική Εταιρεία Corim Ltd., θυγατρική της ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΑΔΑΜΑΝΤΙΑΔΗΣ Α.Ε., μαζί με την Ασφαλιστική Εταιρεία Cigna.

Οι επισκέπτες, που στην πλειονότητά τους ήταν υποψήφιοι φοιτητές, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τα μεγαλύτερα και πιο καταξιωμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Βρετανίας, να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους τους και να ενημερωθούν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις απαιτήσεις των πανεπιστημίων. Μεταξύ των άλλων, υπήρχε πληθώρα σεμιναρίων και παρουσιάσεων, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να αποκομίσουν μία σφαιρική εικόνα για τη ζωή και τις συνθήκες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Corim Ltd., με τη συμπαράσταση της Cigna, παρουσίασε τις παροχές και τις δυνατότητες του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας (NHS) και ταυτόχρονα ανέδειξε τη χρησιμότητα του “Cigna Close Care, το οποίο παρέχει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη ιατρικών δαπανών και νοσηλείας τόσο στη χώρα παραμονής (Βρετανία), όσο και στη χώρα προέλευσης (Ελλάδα).

Η Corim Ltd. και η Cigna, θα συνεχίσουν να συμπαρίστανται στους νέους αυτούς και στις οικογένειές τους με ποικίλες δράσεις, ενισχύοντας έτσι την συνείδηση της πρόληψης και της ποιότητας ζωής (well being).  

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το  Cigna Close Care και για το πώς θα μπορούσε το πρόγραμμα αυτό να βοηθήσει, ώστε να είστε εξασφαλισμένοι κατά τη διάρκεια των σπουδών σας αλλά και στη μετέπειτα ζωή σας.

Σας ευχαριστούμε

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας