Νέα & Ειδήσεις

H Corim στο συνέδριο της Cigna “Peak Performance: Elevating Health”

Στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο ετήσιο συνέδριο της CIGNA (5 – 9 Σεπτεμβρίου) με θέμα Peak Performance: Elevating Health”.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 100 περίπου σύνεδροι και ανώτερα στελέχη της CIGNA από τις ΗΠΑ, Αγγλία, Ελβετία, Ρουμανία, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Κίνα, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και Κένυα.  Μοναδικός εκπρόσωπος από την ελληνική αγορά ήταν η CORIM Ltd. και η Κανελλόπουλος-Αδαμαντιάδης Α.Ε. με τη Νανά Δημίδου.

Στο συνέδριο αυτό συζητήθηκαν οι νέες προκλήσεις στις οποίες καλούνται να ανταποκριθούν τα παγκόσμια προγράμματα υγείας. Στόχος της CIGNA είναι η  ανάπτυξή της σε ολότελα νέες αγορές, η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και η επεξεργασία τρόπων συνεχούς βελτίωσης των υ  πηρεσιών προς τους ασφαλιζόμενους.

Πάνω στο θέμα αυτό υπήρξαν οι εξής “κατευθυντήριες” τοποθετήσεις

  • του Senior Editor του περιοδικού FORTUNE και συγγραφέα, Geoff Colvin, σχετικά με το ποιες είναι οι σωστές πρακτικές για να ανταποκρίνεται κάποιος με τον αποτελεσματικότερο τρόπο στις απαιτήσεις του σημερινού πολύπλοκου περιβάλλοντος,
  • του παγκόσμιου πρωταθλητή αντισφαίρισης, Ivan Lendl, που ανέλυσε τη μέθοδο καθοδήγησης των παικτών που προπονεί, ώστε να επιτυγχάνουν την καλύτερη απόδοση,
  • τέλος, του εμβληματικού ανάπηρου στρατιωτικού Master Sgt. Cedric King, που επικεντρώθηκε στο πώς μπορεί κάποιος με θέληση, στόχευση και μεθοδικότητα να ξεπερνά τα αντικειμενικά εμπόδια που προκύπτουν στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή του.

Η συνάντηση αυτή συνέβαλε καίρια στην εμβάθυνση της συνεργασίας μας με τη CIGNA, στην καλύτερη επικοινωνία και στη θετική αντιμετώπιση των προβλημάτων που παρουσιάζονται έτσι ώστε να εξυπηρετείται ο βασικός στόχος της Εταιρίας για άμεση, ακριβή και υπεύθυνη υποστήριξη των αναγκών των πελατών μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την παρουσία μας στη Νέα Υόρκη:

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας