Νέα & Ειδήσεις

Pre-departure seminar- British Council

Την περασμένη Δευτέρα  9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Βρετανικό Συμβούλιο με θέμα την καθοδήγηση νέων ηλικίας 18-25 που επιθυμούν να προγραμματίσουν τις σπουδές τους στο Ηνωμένο Βασίλειο (pre-departure seminar). Χορηγός της εκδήλωσης αυτής ήταν η μεσιτική εταιρεία Corim Insurance & Risk Management Services Ltd μαζί με την αμερικάνικη ασφαλιστική εταιρεία Cigna.

Συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διαμονή των φοιτητών, την αγγλική κουλτούρα, το κόστος ζωής. Δόθηκαν βασικές συμβουλές για την ευκολότερη προσαρμογή  των υποψήφιων φοιτητών στα εκεί πανεπιστήμια καθώς και για την ομαλή μετάβαση σε μια διαφορετική χώρα και τις απαιτήσεις της. Επιπλέον τέθηκαν θέματα που αφορούν το αγγλικό σύστημα υγείας καθώς και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που πρέπει να έχουν όσοι ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην εκδήλωση έγινε σύντομη περιγραφή του προγράμματος Cigna Close Care από τον κ. Charlie Nyren, Head of Business Development – Europe & Africa της Cigna και την κ. Νανά Δημίδου, Administration & Sales Manager  της Corim.To Cigna Close Care είναι άλλωστε ένα πρόγραμμα απόλυτα κατάλληλο για φοιτητές. Παρευρέθηκαν επίσης ο γενικός διευθυντής της «Κανελλόπουλος-Αδαμαντιάδης» κ. Γιώργος Κωνιός και ο συνεργάτης μας κ. Θρασύβουλος Δάλλας.

Είμαστε σίγουροι ότι η εκδήλωση αυτή  βοήθησε τους νέους υποψηφίους να αποκτήσουν κατάλληλα εφόδια στο εγχείρημα τους για σπουδές στο εξωτερικό. Ακολουθούν φωτογραφίες από την εκδήλωση:

 

 

 

 

 

 

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας