Νέα & Ειδήσεις

Διεθνές Πρόγραμμα Ιατρικής Περίθαλψης για Σπουδαστές που θα φοιτήσουν στο Εξωτερικό

Μια ακόμα σχολική χρονιά φθάνει στο τέλος της και είναι αρκετοί οι μελλοντικοί φοιτητές που έχουν αποφασίσει να φύγουν για σπουδές στο εξωτερικό.

Εκτός από αυτήν την τόσο σημαντική απόφαση, οι υποψήφιοι σπουδαστές  έχουν να μεριμνήσουν κυρίως για θέματα:

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν κάποια χώρα της Ευρώπης για σπουδές, θα πρέπει να φροντίσουν για την έκδοση της Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθένειας (ΕΚΑΑ). Ανεξάρτητα, όμως, από την χώρα προορισμού τους, οι μελλοντικοί φοιτητές, ενδεχομένως, θα αντιμετωπίσουν και την ανάγκη για ιδιωτική ιατρική ή/και νοσοκομειακή περίθαλψη.

Γι’ αυτήν ακριβώς την ανάγκη, η εταιρία CORIM Insurance Ltd., μέσω της διεθνούς ασφαλιστικής εταιρίας CIGNA Global, προσφέρει ένα μοναδικό tailor made συμβόλαιο, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, το οποίο καλύπτει Νοσοκομειακές και έξω-νοσοκομειακές δαπάνες, που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών, παρέχοντας ποιοτική ιατρική περίθαλψη και πρόσβαση σε παρόχους υγείας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας, ώστε να σας παρουσιάσουμε τα πλεονεκτήματα αυτού του τόσου μοναδικού και ιδιαιτέρου Προγράμματος.

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας