Νέα & Ειδήσεις

Το προλαμβάνειν κάλλιον του θεραπεύειν

Σύμφωνα με μελέτη του Harvard Medical School, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα «Καθημερινή» στο ένθετο Θέματα Υγείας (5.2.2020) κάθε άτομο θα πρέπει να κάνει προληπτικές εξετάσεις μια φορά το χρόνο, όπως αναφέρει ο Dr. Asaf Bitton, διευθυντής των εργαστηρίων Ariadne Labs και γενικός γιατρός στο συνεργαζόμενο με το Harvard νοσοκομείο, Brigham and Women’s Hospital. Η  ετήσια ιατρική επίσκεψη δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσει κανείς τον τρόπο ζωής του και τις επιλογές του, αλλά και να επισημανθεί η ανάγκη για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις, εάν αυτό απαιτείται.

Παρακάτω αναφέρουμε συνοπτικά τις Καλύψεις Υγείας και Ευεξίας των Προγραμμάτων μας που αφορούν σε εξετάσεις με τις οποίες προλαμβάνουμε και αντιμετωπίζουμε πιθανά προβλήματα υγείας.

Με την κάλυψη Worldwide Wellbeing των WHO προϊόντων της Bupa Αγγλίας έχετε ένα γενικό check-up έως 750 ευρώ.  Το check-up αυτό αφορά σε διάφορες εξετάσεις ρουτίνας  όπως εξετάσεις για:

  • υψηλή χοληστερόλη,
  • υψηλή αρτηριακή πίεση,
  • διαβήτη,
  • αναιμία,
  • έλεγχο πνευμονικής λειτουργίας,
  • έλεγχο της λειτουργίας του ήπατος και των νεφρών
  • έλεγχο καρδιακού ρυθμού.

Επιπρόσθετα περιλαμβάνει τεστ καρκίνου του προστάτη, κωλονοσκόπηση, μέτρηση οστικής μάζας, 4 επισκέψεις σε διαιτολόγο, εμβολιασμούς, οδοντιατρικές παροχές, οφθαλμιατρικό έλεγχο, σκελετούς γυαλιών.

Τα προγράμματα Classic & Gold που ανήκουν στα Lifeline προϊόντα της Bupa Αγγλίας, περιλαμβάνουν ελέγχους υγείας και ευεξίας (Health Screening and Wellness checks) έως 750 ευρώ, μετά τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου.  Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι καλύπτονται εξετάσεις για έλεγχο της χοληστερόλης και των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα, εξετάσεις για τη λειτουργία του ήπατος και των νεφρών, για έλεγχο της αρτηριακής πίεσης και του καρδιακού ρυθμού.

Στην Bupa Δανίας η αντίστοιχη κάλυψη (Full HealthScreening) περιλαμβάνεται στην παροχή του εξωνοσοκομειακού και το όριο είναι έως 900 ευρώ το χρόνο.

Στη Cigna με την κάλυψη Health and Wellbeing παρέχονται γενικές ιατρικές εξετάσεις(εξετάσεις ύψους, βάρους, αίματος, ανάλυσης ούρων, αρτηριακής πίεσης, πνευμονικής λειτουργίας κλπ.) για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Επιπρόσθετα αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες εξετάσεις που καλύπτονται όπως: προληπτικός έλεγχος καρκίνου του προστάτη, προληπτικός έλεγχος καρκίνου του εντέρου, μέτρηση οστικής πυκνότητας, και έως 5 επισκέψεις σε διαιτολόγο.

Άλλωστε μια ετήσια επίσκεψη στον γιατρό σας οδηγεί στη δημιουργία μιας πιο στενής σχέσης μαζί του και σε μια πιο ανοιχτή επικοινωνία.

Αφιερώστε, σε όλα αυτά, λίγο χρόνο και θα έχετε μακροχρόνια οφέλη για τη ζωή σας.

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας