Νέα & Ειδήσεις

Επωφεληθείτε από την πρόσθετη έκπτωση 10% στα συμβόλαια single & annual travel της Bupa

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου των Συρακουσών (καθηγητές Bryce Hruska & Brooks Gump και η ομάδα τους) οι διακοπές του καλοκαιριού επηρεάζουν σημαντικά την υγεία της καρδιάς.

Συγκεκριμένα, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν, ήταν ότι οι άνθρωποι που πήγαν διακοπές με μεγαλύτερη συχνότητα τους τελευταίους 12 μήνες, έχουν χαμηλότερο κίνδυνο  για μεταβολικό σύνδρομο και μεταβολικά συμπτώματα.

Το μεταβολικό σύνδρομο είναι ένα σύνολο «παραγόντων κινδύνου» που οδηγούν στις καρδιαγγειακές παθήσεις. Αν, λοιπόν, κάποιος έχει τους περισσότερους από αυτούς τους «παράγοντες», το ενδεχόμενο καρδιαγγειακών παθήσεων αυξάνεται. Αντιθέτως, ο κίνδυνος αυτός μειώνεται, όσο περισσότερο κάποιος ταξιδεύει.

Στην έρευνά του, το Πανεπιστήμιο αναφέρει ότι, ενώ προβλέπονται και παρέχονται διακοπές στο σχεδόν 80% των εργαζομένων πλήρους απασχόλησης, λιγότερο από το 50% των εργαζομένων χρησιμοποιεί ολόκληρο τον διαθέσιμο χρόνο για διακοπές. Εάν τα άτομα αυτά χρησιμοποιούσαν περισσότερο την άδειά τους για διακοπές, αυτό θα ήταν απόλυτα ευεργετικό για την υγεία της καρδιάς.

Με αφορμή την έρευνα αυτή, θα θέλαμε να τονίσουμε την σημασία του Bupa Travel και την πρόσθετη έκπτωση του 10% που σας προσφέρει η Bupa για όλα τα συμβόλαια single & annual multitrip travel μέχρι τις 23/9/2019.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε υψηλού επιπέδου παροχές σε χαμηλότερη τιμή και να απολαύσετε με ασφάλεια τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Να επισημάνουμε ακόμα ότι τα συμβόλαια single & annual multitrip travel μπορούν να αγοραστούν και για επαγγελματικούς λόγους.

Φροντίστε, εγκαίρως, να αξιοποιήσετε τη μοναδική αυτή προσφορά της BUPA.

Story Source:

https://www.sciencedaily.com/releases/2019/06/190620153443.htm     Medical proof a vacation is good for your heart -Original story & materials provided by Syracuse University.

με εμπιστοσύνη στην εμπειρία της corim

Ζητήστε την προσφορά μας.
Άμεσα και γρήγορα, στο email σας!

εγγραφείτε στο newsletter

θα λαμβάνετε ειδήσεις και ενημέρωση σχετικά με τα προϊόντα μας

περισσότερα προϊόντα διεθνούς ασφάλισης των Bupa, Cigna, NOW Health

επιλέξτε το πλάνο υγείας ή ταξιδιωτικής ασφάλισης που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και ζητήστε να λάβετε την προσφορά μας στο email σας